Desinfectie in ontwikkeling

Manieren om te desinfecteren worden telkens aangepast. Nieuwe ontdekkingen kunnen verbeteringen opleveren. In deze tijd waar het milieu centraal staat heeft Watter de beste manier bedacht om duurzaam te desinfecteren. De term duurzaam is een beladen term omdat het op alles betrekking moet hebben. Wanneer iets duurzaam wordt genoemd moet niet alleen het transport zogenaamd groen zijn, maar ook de resten die na gebruik overblijven mogen het milieu niet belasten.

Milieuvriendelijk desinfecteren

Door de jaren heen zijn er ontelbare plastic verpakkingen met schoonmaakmiddelen gebruikt. De ontstane afvalberg wordt worden weggewerkt. Het is de zeker bedoeling dat er niet meer afval bijkomt. Desinfectiemiddelen van Watter maken het verschil omdat het ter plaatse op locatie wordt gemaakt. Kostbare vervuilende verpakkingen zijn verleden tijd geworden wanneer dit systeem in gebruik wordt genomen. Niet alleen zijn de restmaterialen tot een minimum gereduceerd, ook worden de transportkosten aanzienlijk verminderd. Niets is prettiger dan effectief te kunnen bijdragen aan het minder belasten van het milieu.

Minder transportkosten en opslagruimte

Watter desinfectie is een milieuvriendelijkere manier van desinfecteren dan de originele desinfectiemiddelen, van begin tot het einde. Het desinfectiemiddel bestaat niet uit allerlei fosfaten en andere chemische producten. Door middel van een ingenieus systeem worden zout, water en elektriciteit met elkaar in verbinding gebracht waardoor er een duurzaam desinfectiemiddel ontstaat. Onderzoek laat zien dat de weg open ligt voor toepassingen hiervan op grotere schaal. De Watter Disinfection Solution brengt vele voordelen met zich mee. Naast het feit dat er geen transportkosten meer zijn, scheelt het ook in de opslagruimte en andere inkoopkosten. Via verneveling of andere manieren van toepassing kunnen grote ruimtes en objecten met het grootste gemak worden gedesinfecteerd.

Duurzame desinfectie in veel sectoren toepasbaar

Bij desinfecteren wordt in eerste instantie gedacht aan ziekenhuizen en operatiekamers. De tandartskamer en tandartsstoel evenals kantoorruimtes zijn zeker geschikt om te desinfecteren met het Watter systeem. Overal waar mensen en dieren zijn is het noodzakelijk om te desinfecteren. Gezondheid is van altijd levensbelang. Schimmels en andere bacteri├źn kunnen ons, dieren en gewassen flink in gevaar te brengen. Watter desinfectie is het systeem van nu en de toekomst.