Waarom is het verstandig dat een militair een verzekering afsluit?

Een verzekering voor militairen is uiterst belangrijk. Iedereen die dit beroep uitoefent loopt nu eenmaal een bepaald risico. Gelukkig biedt het leger hoogwaardige gezondheidszorg met een reeks voordelen. Een levensverzekering kan levens redden in donkere tijden. Waarom is het verstandig dat een militair een verzekering afsluit? In dit artikel leggen we het je graag uit.

Waarom is het verstandig om een defensie polis af te sluiten?
Mensen die risicovolle banen volgen om eten op hun bord te krijgen, kunnen verzekeringsdekking gebruiken om het gezin te behoeden voor toekomstige problemen. Zoals we weten is het leven onvoorspelbaar.  Een defensie polis kan voor veel mensen een levensredder zijn – vooral voor mensen die hun leven op het spel zetten om het land te beschermen.

Voor wie is een verzekering voor militairen geschikt?

Defensie personeel kan gebruik maken van uitgebreide bescherming in de vorm van een polis. De verzekering vereisten worden zorgvuldig bestudeerd om ze af te stemmen op het personeel. Het beschermingsplan dekt het personeel tijdens oorlog of oorlog achtige situaties. Ook oud-medewerkers van defensie, overige medewerkers en hun gezinnen mogen met korting gebruik maken van de polis. Kort samengevat geldt de verzekering voor de volgende groepen:

  • Defensie: Militaire landmacht, korps mariniers, marechaussee, veteranen en gepensioneerden etc.
  • Politie
  • Brandweer
  • Zorgverleners: Verpleegkundigen, artsen, ambulancemedewerkers etc.

Wat houdt de defensie polis precies in?

Een defensie polis is puur persoonlijk. Het hangt af van de wensen van de verzekerde en de branche waarin hij werkt. Zo kun je onder andere een zorgpolis afsluiten inclusief toegang tot de tandarts en andere onmisbare vormen van zorg. Ook het afsluiten van een uitvaartverzekering behoort tot de mogelijkheden. Alle verzekeringen bieden kortingen door inbouw van een deel van de provisie en de aanvraagprocedure vindt over het algemeen snel en vakkundig plaats. Wil je graag een verzekering voor militairen afsluiten? Verdiep je dan in de polis en neem bij vragen contact op met de verzekeringsmaatschappij. 

Goed doordacht plan

Verzekeringsmaatschappijen stellen een plan op dat goed doordacht en geconstrueerd is om jou en je gezin eerst te helpen. Verschillende aspecten, zoals gezinsinkomen, particuliere sector en het gezin beĆÆnvloeden uiteindelijk de verzekeringskosten.