Mondwater

Begin de dag met mondwater 

Een slechte adem kan je belemmeren in het dagelijkse leven en dat is erg vervelend. Zeker wanneer je bijvoorbeeld een zakelijke bespreking hebt of een spannend afspraakje, is het erg belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat je zeker weet dat je adem fris ruikt. Iets dat je hierbij kan helpen is mondwater. Door dit elke dag te gebruiken wordt de slechte adem goed aangepakt en zul je merken dat je er niet meer zoveel last van zult hebben. Er zijn verschillende soorten mondwater met allemaal andere ingrediënten en smaakjes waardoor er zeker een variant bij zit die voor jou geschikt is. 

Mondwater van TonsilFresh of Oravall 

Doordat de mondwaters van Oravall en TonsilFresh dezelfde ingrediënten bevatten, hebben ze ook dezelfde kwaliteiten. Zo bevatten ze actief zuurstof dat helpt om de schadelijke bacteriën in je mond te bestrijden terwijl ze de goede bacteriën gewoon met rust laten. Ook zit er geen alcohol in of andere stoffen die je mond uit kunnen drogen. Dat is wel zo bij vele andere mondwaters. Je mond blijft dus vochtig waardoor je minder snel last krijgt van een slechte adem.  

De beste keuze 

Als je kiest voor de mondwaters van Oravall of TonsilFresh weet je zeker dat je goed zit. Er zit namelijk een lichte mentholsmaak aan waardoor je meteen een frisse smaak in je mond krijgt. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van suikers, wat uiteraard ook erg gunstig is. De ingrediënten in deze producten zijn erg lang getest om er zeker van te zijn dat de mondwater zijn werk goed kan doen. 

Mondwater van OxyFresh 

Met het mondwater van OxyFresh weet je zeker dat je goed zit. Deze helpt namelijk tegen verschillende problemen: een slechte adem, ontstoken tandvlees, een droge mond en amandelstenen. Het is speciaal ontworpen voor mensen die regelmatig last hebben van aanslag op hun tong en daardoor een slechte adem hebben, maar ook voor mensen die tandvlees en tandsteenproblemen hebben. Het bevat namelijk aloë vera, zinklactaat en actieve zuurstof zodat je zeker bent van een frisse adem en een gehydrateerde mond.  

Waarom OxyFresh? 

OxyFresh verschilt op vele vlakken met de gemiddelde mondwater. Zo bevat het geen schadelijke en slechte chemicaliën zoals alcohol of lauryl sulfaat. Alcohol droogt de mond namelijk alleen maar uit, wat zorgt voor een slechte adem. Het doodt wel alle bacteriën, maar het doodt daarmee ook alle goede bacteriën die je juist wilt behouden. Lauryl sulfaat wordt er vaak in gestopt omdat het een prikkelend effect heeft, terwijl het juist voor mondjes zorgt. 

Mondwater van Dr. Brite met een mint smaakje 

Het mondwater van Dr. Brite is uitstekend om je gebit dagelijks mee te reinigen en te verzorgen. Je kunt kiezen uit verschillende smaakjes, waaronder een mint smaak. Hierdoor krijg je direct een frisser gevoel in de mond. Daarnaast bevat het onder andere kokosolie en geactiveerde houtskool. Met kokosolie blijft je tandvlees zacht en gezond en droogt je mond niet uit en met geactiveerde houtskool hoef je je geen zorgen te maken over de natuurlijke evenwicht van je mondholte.  

Waarom Dr. Brite mondwater Mint? 

Het mondwater van Dr. Brite met de mint smaak is erg geschikt wanneer je direct een frisser gevoel in je mond wil hebben. Dit is bijvoorbeeld ‘s ochtend erg handig wanneer je last heb van een vervelende ochtendadem. Daarnaast zijn de ingrediënten van het product helemaal biologisch en helpt het dus om op een natuurlijke wijze je gebit schoon en fris te houden en gaatjes te voorkomen.   

Mondwater van Dr. Brite met een fruitsmaakje 

Wanneer je liever een mondspoeling hebt zonder mint smaak, kun je kiezen voor de Dr. Brite mondwater berrylicious. Dit is een heerlijk fruitsmaakje van een mix tussen aardbeien en frambozen. Verder zijn alle ingrediënten wel helemaal natuurlijk en bevat het dus geen kunstmatige zoetstoffen. Hierdoor kun je het gewoon gebruiken om je mond mee te reinigen en te verfrissen. Daarnaast zorgt het ook voor een heerlijk frisse adem. Dit is eigenlijk dus gewoon een hele lekkere manier om je mond goed te verzorgen en schoon en fris te houden.  

Waarom Dr. Brite mondwater Berrylicious? 

Er zijn verschillende redenen waarom de Berrylicious variant van Dr. Bite mondwater een geschikte keuze is. Ten eerste ontsmet het de mond op een manier die niet agressief of vervelend is. Dit komt doordat er geen alcohol in het product zit. Daarnaast houdt het je mond helemaal gezond, zowel het weefsel in je mond als het tandvlees. Uiteraard zorgt het ook voor een frisse adem en doordat er zowel kokosolie als actieve houtskool in het mondwater zit, worden je tanden ook nog eens stralend wit wanneer je dit gebruikt. 

Mondwater van Dr. Brite met een exotische smaak 

Ook wanneer je liever een mondwater hebt met een meer exotische smaak, kun je terecht bij Dr. Brite. Ze hebben namelijk ook een variant met kokos en kaneel waardoor het een heerlijke smaak krijgt. Uiteraard zitten er ook nog andere voordelen hieraan. Zo houdt het je mond goed gehydrateerd waardoor de schadelijke bacteriën die een slechte adem veroorzaken niet goed hun werk kunnen doen. Daarnaast heeft het hetzelfde effect als oil pulling. Dit is een hele oude methode om een gezonde mond en stralend witte tanden te krijgen waarbij je langere tijd olie door je mond laat spoelen. Met dit mondwater ben je echter al binnen een minuut klaar en krijg je toch nog wittere tanden en een frisse adem. 

Waarom Dr. Brite mondwater Coco Chai? 

Het mondwater van Dr. Brite met de smaak Coco Chai is speciaal ontworpen voor mensen die regelmatig last hebben van gevoelige tanden en een ongezond tandvlees. Het verzacht namelijk het weefsel in je mond en je tandvlees waardoor deze zacht, maar wel gezond blijft. Deze variant is zeer geschikt om te gebruiken wanneer je kleine kinderen hebt. Er zitten namelijk alleen maar gezonde en natuurlijke ingrediënten in dit product waardoor het veilig is om door te slikken. Er zitten dus geen schadelijke of agressieve ingrediënten in dit mondwater. Daarnaast zorgt het natuurlijk voor een frisse smaak in de mond en een algehele goede mondgezondheid.