Freedom Auto Aanpassingen

ROLSTOELBUS VAN FREEDOM AUTO AANPASSINGEN

Een rolstoelbus op maat!

U wilt een rolstoelbus kopen? Dan bent u aan het goede adres. Freedom Auto Aanpassingen heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van bussen naar de specifieke wensen van de klant. Of het nu gaat om een aanpassing van een bestaande bus of het kopen van reeds een aangepast voertuig, wij zijn van alle markten thuis. Kijk ook eens op de occasion pagina voor een aantrekkelijke rolstoelbus occasion. Daar hebben wij in vele soorten en maten, passend voor u, een rolstoelbus occasion te koop.Bekijk alle occasions Gratis proefrit op locatieNeem contact met ons op

ROLSTOELBUS DOOR FREEDOM AUTO AANPASSINGEN

Er zijn allerlei redenen om op zoek te gaan naar aangepast vervoer. Dat kan zijn voor uzelf, voor uw partner, uw kind of ander familielid. Of wellicht geeft u mantelzorg aan een vriend of vriendin of buurtbewoner. Hierbij is het essentieel dat het vervoersmiddel aansluit bij uw wensen en de situatie. Groepsvervoer vraagt om een ruime bus, maar als u zelfstandig wilt rijden én rolstoelgebruiker bent kijkt u natuurlijk eerder naar een bestelauto of kleine bus. Voor grote en kleine oplossingen kunt u bij ons terecht.

Belangrijk is om goed te kijken naar het formaat van de rolstoel die vervoerd wordt. Die moet uiteraard goed passen, maar dat is niet het enige. Gaat het alleen om het meenemen van de rolstoel, of zit er iemand in op het moment van vervoer? Dit vraagt namelijk om een andere benadering. Het meenemen van een rolstoel is mogelijk met een relatief kleine aanpassing. Het meenemen van de rolstoel terwijl er iemand in zit moet aan andere eisen voldoen waarbij andere aanpassingen noodzakelijk zijn.

HET JUISTE FORMAAT ROLSTOELBUS

Het formaat van de rolstoelbus is uiteraard van groot belang. De gewenste aanpassing moet aansluiten bij het formaat van de rolstoelauto of rolstoelbus. Hierbij is het ook goed om te letten op de lengte van de rolstoelgebruiker. De zithoogte van de rolstoelpassagier is hierbij leidend. Met de juiste zithoogte zit de rolstoelpassagier op dezelfde hoogte als de overige passagiers. Dit zorgt ervoor dat uw uitzicht net zo goed is als het uitzicht van de andere passagiers. Dat vergroot het rijcomfort en plezier. Freedom Auto Aanpassingen heeft hiervoor een unieke RVS bodemverlaging ontwikkeld. Hierdoor heeft de rolstoelpassagier een perfect zicht naar buiten toe en zit hierbij op dezelfde hoogte als de overige passagiers, wij noemen dit onze Panoramagarantie. Meer hierover lees u op de pagina Panoramagarantie.

IN DE PRAKTIJK

In veel gevallen is een rolstoelbus goed geschikt voor voor een aanpassing. Meestal is het verlagen van de bodem al genoeg om optimaal van het panoramazicht te genieten. Zo kan de rolstoelpassagier plaatsnemen in het midden van de tweede zitrij. Mits er genoeg ruimte is kunnen er links en rechts stoelen geplaatst worden voor de overige passagiers. Bij deze aanpassing hoort natuurlijk ook een oprijplaat, eventueel met lier, en uiteraard een stevig en veilig rolstoelbevestigingssysteem. Dit laatstgenoemde systeem volgt de gecertificeerde ISO-10542 norm. De bodemverlaging bestaat uit duurzaam roestvrijstaal, dat wordt bekleed met isolerend tapijt of materiaal met anti-slipwerking. Al onze aanpassingen zijn volgens Europese normen getest en gekeurd. Daarbovenop voldoen onze aanpassingen ook aan alle Nederlandse en Belgische aanvullende richtlijnen. Wat ook zekerheid geeft is onze 10 jaar garantie op alle RVS delen van de bodemverlaging! Uniek en als enige op de markt kunnen wij u dit aanbieden voor al onze ‘Freedom Van’ bodemverlagingen in bussen.

ANDERE AANPASSINGEN EN MOGELIJKHEDEN

Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden dan we tot nu toe besproken hebben. Als een oprijplaat, eventueel met lier, niet afdoende is kan er een lift geïnstalleerd worden. Vaak maken wij gebruik van het vooraanstaande Italiaanse merk Fiorella. Deze liften kenmerken zich door hun superieure kwaliteit, mooie design en goede toepassing in vele rolstoelbussen. Zo is het bij sommige bussen mogelijk om de lift in de zijdeur te plaatsen, en kan het platform naar wens draaien of inklappen als het niet in gebruik is. In combinatie met de mooie Italiaanse afwerking een fantastische aanpassing. Daarnaast kunnen wij merken als Ricon, Anteo, Braun, Dhollandia en AMF leveren en monteren.

ROLSTOEL BUS OCCASIONS EN LEASE

Naast alle beschikbare aanpassingen kunt u ook kijken op onze occasion pagina welke rolstoelbussen er op dit moment te koop staan. Zo hoeft u niet te zoeken naar de geschikte bus, om die daarna te laten aanpassen naar een rolstoelbus. Freedom Auto Aanpassingen heeft altijd een breed aanbod van rolstoelbus occasions. Hiermee hebben wij voor vrijwel elke situatie een passende rolstoelbus. Neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek of een vrijblijvende proefrit.

Daarnaast bieden wij sinds kort de mogelijkheid aan om een rolstoelbus te leasen. Dit doen wij doormiddel van lease. Bent u geïnteresseerd in een private lease rolstoel bus? U vindt alle informatie op deze pagina.

ADVIES, ALTIJD GRATIS EN VRIJBLIJVEND AAN HUIS

Mocht u nog andere vragen hebben en het antwoord niet kunnen vinden op deze website? Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze adviseurs komen kosteloos naar u toe met het een rolstoelauto of rolstoelbus naar uw keuze. Ervaar zelf het verschil en maak een proefrit in een rolstoelauto of rolstoelbus van Freedom Auto Aanpassingen! Onze adviseurs leggen u graag alles uit, zodat u zeker bent van een gepast advies. Het bezoek van de adviseur is altijd gratis en vrijblijvend.

ONZE MERKEN EN MODELLEN

Freedom Auto Aanpassingen heeft altijd een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte rolstoelbussen op voorraad. Op onze occasion-pagina ziet u direct welke rolstoelbussen op dit moment voorradig zijn. De volgende modellen kunnen wij voor u aanpassen. Citroen Jumpy, Citroen Spacetourer, Fiat Scudo, Ford Tourneo, Ford Transit, Nissan Evalia, Opel Vivaro, Peugeot Expert, Peugeot Traveller, Renault Trafic, Toyota Proace, Volkswagen Multivan en Volkswagen Transporter. Via het overzicht bovenaan deze pagina bekijkt u alle rolstoelbus aanpassingen die wij momenteel leveren.

KIES UW MERK

CitroënFordNissanOpelPeugeotToyotaVolkswagen